Meteen naar de content

Blog

Op deze feestjes moet je een leuke bril hebben!

bij Kenny Meisen 14 May 2023

Als festival- en feestliefhebber weet je dat er niets zo belangrijk is als de juiste accessoires. En wat is er nu leuker dan een LeukBrilletje dragen op een van de vele festivals en feestjes die Nederland rijk is? In deze blog hebben wij van Leukbrilletje de beste festivals en feestjes voor je op een rijtje gezet waar je jouw LeukBrilletje kunt showen.

De Parade

Als je houdt van een gezellige sfeer en veelzijdig entertainment, dan is De Parade een absolute must-visit. Dit reizende theaterfestival trekt jaarlijks duizenden bezoekers en biedt een uitgebreid programma van theater, dans, muziek en cabaret. En wat is nu leuker dan dit alles te beleven terwijl je jouw LeukBrilletje draagt?

Mysteryland

Mysteryland is een van de grootste en bekendste festivals van Nederland en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Dit festival staat bekend om zijn indrukwekkende decors, fantastische line-up en spectaculaire shows. En jouw LeukBrilletje is hier natuurlijk een perfect accessoire om jouw festival outfit helemaal af te maken.

Valtifest

Valtifest is een kleurrijk festival dat ieder jaar in september plaatsvindt in Amsterdam. Dit festival is een waar spektakel vol kleur, creativiteit en feestelijke outfits. En jouw LeukBrilletje past hier natuurlijk perfect bij. Verwacht hier een unieke ervaring en veel gezelligheid.

Kingsland Festival

Op Koningsdag is Kingsland Festival dé plek om jouw LeukBrilletje te dragen. Dit festival vindt op meerdere locaties in Nederland plaats en biedt een line-up met de grootste namen uit de dancewereld. Een feestelijke dag waarop iedereen zich in het oranje kleedt, en waar jouw LeukBrilletje dus niet kan ontbreken.

Of je nu houdt van theater, muziek, dans of creativiteit, er is altijd wel een festival of feestje waar je jouw LeukBrilletje kunt showen. De bovengenoemde festivals zijn slechts een greep uit het ruime aanbod dat Nederland te bieden heeft. Met jouw LeukBrilletje maak je jouw festival outfit helemaal af en ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring.

Vorig
Volgend

Bedankt voor het abonneren

Jouw e-mail is geregistreerd

Shop the look

Bekijk de opties

leukbrilletje
Meld je aan voor exclusieve updates, nieuwkomers en insider-only kortingen
this is just a warning
Mijn winkelwagen
0 Producten