Meteen naar de content

Blog

Festivalbrillen Trends 2023

bij Kenny Meisen 14 May 2023

Festivalbrillen van Leukbrilletje zijn een onmisbaar accessoire voor de festivalgangers van tegenwoordig. Ze zijn niet alleen praktisch om je ogen te beschermen tegen de zon, maar kunnen ook dienen als een stijlvolle aanvulling op je outfit. In dit artikel zullen wij van Leukbrilletje de nieuwste trends in festivalbrillen bespreken, inclusief de meest trendy kleuren en stijlen voor dit seizoen.

Geometrische Vormen

Een van de opvallendste trends in festivalbrillen dit seizoen is de opkomst van geometrische vormen. Dit betekent dat we veel zeshoekige, vierkante en rechthoekige monturen zullen zien. Deze vormen geven een uniek en modern gevoel aan je outfit. Bovendien zijn ze verkrijgbaar bij Leukbrilletje in verschillende kleuren en materialen, zoals acetaat en metaal.

Spiegelglazen

Spiegelglazen zijn een andere trend die we veel zullen zien in festivalbrillen dit seizoen. Ze zijn verkrijgbaar bij Leukbrilletje in verschillende kleuren en geven een futuristisch tintje aan je outfit. Bovendien zijn ze ook nog eens praktisch omdat ze de ogen beschermen tegen de zon.

Doorzichtige monturen

Een andere trend die we dit seizoen zullen zien, is doorzichtige monturen. Deze zijn bij Leukbrilletje verkrijgbaar in verschillende kleuren en geven een subtiele, maar stijlvolle touch aan je outfit. Bovendien passen ze bij bijna elke outfit, omdat ze zo neutraal zijn.

Felle kleuren

Felle kleuren zijn altijd populair geweest bij festivalgangers en dit seizoen is geen uitzondering. We zullen veel felgekleurde monturen zien, zoals roze, geel en groen. Deze kleuren voegen een pop van kleur toe aan je outfit en zorgen ervoor dat je opvalt tussen de menigte.

Festivalbrillen van Leukbrilletje zijn een onmisbaar accessoire voor elke festivalganger en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Dit seizoen zien we veel geometrische vormen, spiegelglazen, doorzichtige monturen en felle kleuren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging aan je outfit of een opvallende statement wilt maken, er is een festivalbril voor elke stijl en smaak.

Vorig
Volgend

Bedankt voor het abonneren

Jouw e-mail is geregistreerd

Shop the look

Bekijk de opties

leukbrilletje
Meld je aan voor exclusieve updates, nieuwkomers en insider-only kortingen
this is just a warning
Mijn winkelwagen
0 Producten