Meteen naar de content

Blog

Hoe kies je de perfecte festivalbril?

bij Kenny Meisen 14 May 2023

Festivals zijn de perfecte gelegenheid om je stijl te laten zien en je persoonlijkheid te uiten. Een festivalbril kan daarbij een essentieel accessoire zijn. Maar hoe kies je de perfecte festivalbril? In deze blog geven wij van Leukbrilletje.nl je tips en tricks voor het vinden van de juiste bril voor jouw gezichtsvorm en stijl.

Kies de juiste vorm voor jouw gezicht

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van de perfecte festivalbril bij Leukbrilletje is de vorm van je gezicht. Er zijn verschillende gezichtsvormen, waaronder ovaal, rond, vierkant, hartvormig en langwerpig. Voor elk van deze gezichtsvormen zijn er brillen die het beste passen.

Als je een ovaal gezicht hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bril met ronde glazen. Als je een rond gezicht hebt, kun je beter gaan voor een hoekige bril om de rondheid van je gezicht te breken. Heb je een vierkant gezicht, dan kun je het beste kiezen voor een ronde bril om de hoeken te verzachten. Een hartvormig gezicht past het beste bij een bril met ovale glazen, terwijl een langwerpig gezicht profiteert van een brede bril om de gezichtsverhoudingen in balans te brengen.

Kies de juiste kleur voor jouw stijl

Niet alleen de vorm, maar ook de kleur van de bril kan een groot verschil maken in je look. Het is belangrijk om een kleur te kiezen die past bij jouw stijl en outfit. Als je bijvoorbeeld een bohemian stijl hebt, kun je kiezen voor een bril met een houten montuur. Als je een vintage stijl hebt, kun je beter gaan voor een bril met een rond montuur in een retro kleur zoals bruin of goud.

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van de kleur van je festivalbril bij Leukbrilletje is de kleur van je haar en huid. Een contrasterende kleur kan ervoor zorgen dat je bril opvalt en je gezicht versterkt. Als je bijvoorbeeld blond haar hebt, kun je kiezen voor een bril met zwarte glazen om je look extra edge te geven.

Als je op zoek bent naar de perfecte festivalbril bij Leukbrilletje, is het belangrijk om rekening te houden met zowel de vorm als de kleur van de bril. Door te kiezen voor een bril die past bij jouw gezichtsvorm, stijl en outfit, kun je ervoor zorgen dat je er op je best uitziet tijdens het festival. Neem dus de tijd om te experimenteren met verschillende brillen en kleuren totdat je de perfecte match hebt gevonden. Zo ben jij helemaal klaar voor het festival!

Vorig
Volgend

Bedankt voor het abonneren

Jouw e-mail is geregistreerd

Shop the look

Bekijk de opties

leukbrilletje
Meld je aan voor exclusieve updates, nieuwkomers en insider-only kortingen
this is just a warning
Mijn winkelwagen
0 Producten